Sonnentor Bylinný čaj Usmrkánek BIO - nálevové sáčky (18 x 1,2 g)


90 Kč

Zlevněný produkt Sonnentor Bylinný čaj Usmrkánek BIO - nálevové sáčky (18 x 1,2 g) od výrobce Sonnentor u nás najdete nejlevněji za 90 Kč.

Malí i velcí usmrkánci, pijte do dna! Když je venku nevlídně, příjemně voňavý heřmánek pomůže uvolnit dýchací cesty ucpané rýmou a společně s černým bezem a šalvějí podpoří přirozenou obranyschopnost. Ručně vyrobený čaj z bylinek v BIO kvalitě má samozřejmě i výtečně vyladěnou chuť, jemně nasládlou, květinovou, s tóny máty. Pít ho mohou i prckové od 7. měsíce věku a v Sonnentoru ho navíc balí do nálevových sáčků, které po použití zvládne zpracovat i domácí kompost. Česko-rakouská značka Sonnentor nás svým přístupem uvádí v obdivný úžas. Průkopník ve výrobě bioproduktů svými lahodnými čaji i voňavým kořením rozdává radost už přes čtvrt století. Es má přitom tahle srdcová značka plný rukáv. 100% BIO kvalita každé ingredience. Šetrné zpracování a velký díl ruční práce. Kompostovatelné materiály, minimalizace odpadů a uhlíkové stopy. Obdivuhodně transparentní a férová spolupráce s farmáři. To jsou jen střípky inspirativní práce, kterou tým Sonnentoru dělá svět lepším místem. Nezaměnitelná značka přeměňuje obyčejný hrneček s čajem v symbol naděje, že poctivou prací v souladu se Zemí skutečně můžeme pomoci následujícím generacím k lepší budoucnosti.
Složení Máta kadeřavá*, Černý bez květ*, Heřmánek*, Fenykl*, Šalvěj*, Tymián*. *Z kontrolovaného ekologického zemědělství
Země původu Vyrobeno v České republice
Certifikáty BIO, ISO22000
Podíl přírodních surovin 100 %
Materiál balení Krabička z FSC certifikovaného kartonu, nálevové sáčky z textilního banánu abacá, biobavlněná šňůrka, papírová visačka, obaly sáčků z papíru a celulózové fólie.
Co s obaly Krabičku recyklujte v kontejneru na papír, stejně tak i visačku, nálevový sáček patří do kompostu nebo bioodpadu, včetně šnůrky, jednotlivá ochranná balení sáčků vyhoďte do směsného odpadu
Podíl BIO surovin 100 %
Hmotnost 21,6 g
Obsah balení 18 nálevových sáčků
Skladování v suchu a chladu